името на стила прическа на венци венц. първи нотки си спомням че усетих към 23 та ми годишнина това е смисълът на играта. рапърът и водещ на музикалното предаване гласът на българи венци венц стана баща в края на миналата година но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот изпълнителят чието истинско име е венцислав.

Venci Venc Dade Ekstravagantno Ime Na Dsherya Si
Venci Venc Dade Ekstravagantno Ime Na Dsherya Si from lifeonline.bg

и докато на първия кадър и тримата са усмихнати и щастливи на втория дара е показала зъби и се прави че захапва малката. венци венц е много близък със семейството на пепи и се чувства добре в тяхната компания. първи нотки си спомням че усетих към 23 та ми годишнина това е смисълът на играта.

това е най голямата ми любов.

на снимката по долу можете да видите опростена инструкция как да направите венец от есенните листа със собствените си ръце стъпка по стъпка. името произхожда от гръцката митология и символизира радост изящество и красота сподели самия venci venc. мариана станчева и мелани ширкова се сприятелили покрай бебетата си които са долу горе на една възраст. рапърът венци венц получи най прекрасния подарък приятелката му мелани роди дъщеричка на 28 декември.