прическа кристиано роналдо. мужская стрижка в последнее время стала не менее сложной и трудоемкой чем женская. как сделать прическу как у роналду.

Oshe Edin Dvojnik Na Kristiano Ronaldo Futbol Svyat Drugi Gong Bg
Oshe Edin Dvojnik Na Kristiano Ronaldo Futbol Svyat Drugi Gong Bg from gong.bg

тази вечер неговият тим играе своя мач реванш срещу олимпик лион. кристиано роналдо не спира да тренира по време на карантината си от коронавирус а в туитър и фейсбук той показа на своите стотици милиони фенове и новата си прическа. звездата на ювентус и португалия кристиано роналдо е променил прическата си след като излезе от изолацията породена от.

звездата на ювентус и португалия кристиано роналдо е променил прическата си след като излезе от изолацията породена от.

кристиано роналдо не спира да тренира по време на карантината си от коронавирус а в туитър и фейсбук той показа на своите стотици милиони фенове и новата си прическа. звездата на ювентус и португалия кристиано роналдо е променил прическата си след като излезе от изолацията породена от. свикнали сме да виждаме кристиано роналдо с плътно прибрана в малък мъжки кок прическа именно тази му визия се превърна в емблематична копирана от милиони мъже по света. той пусна снимка в социалните мрежи със своя съотборник хуан куадрадо от съблекалнята на ювентус.